full screen background image

Sampdoria-Inter: izjave Mourinha, Mancinija i Zanettija

Jose Mourinho: Nije sve tako sivo
Nakon pomalo razočaravajućeg starta nove sezone, 1-1 remija sa Sampodrijom u Genoi naš trener ovako gleda na stvari. Prvo je Jose Mourinho za talijanske novine rekao kako nema namjeru kritizirati svoje dečke. ” Imam grupu igrača koja radi naporno i ne mogu ih kritizirati zbog ovog rezultata. Sampodria je za ovu utakmicu skroz promijenila sustav igre, što vam dovoljno govori koliko su razmišljali o nama”. Na kritike na koje bi u sutrašnjim novinama mogao naići Portugalac ima mišljenje : “Bilo bi ružno čitati kako je ovo neuspijeh Intera, a uspjeh Sampdorie. Ali radim ovaj posao već jako dugo pa sam pripremljen na sve.”
Inter je otvorio utakmicu pogotkom Zlatana Ibrahimovića, ali Delvechio je 20 minuta prije kraja vratio sve na početak, nakon toga priliku da zaključi priču imao je Cassano koji nije iskoristio odličnu priliku. “Znao sam da će biti teško, sa Cambiassom u obrani koji je prisiljen tamo igrati. No kada se vrate svi ozlijeđeni biti će bolje. Ovo je bila jedina formacija koju sam mogao igrati.” nastavio je Portugalac- ” Remi je bio realan, mi smo bolje igrali prvi dio utakmice, oni drugi. Na kraju svatko je mogao pobijediti. Nisam nešto posebno zadovoljan što sam otvorio prvenstvo remijem ali nije ni to loše.” Na pitanje što misli o Morattijevoj izjavi u vezi Quaresme, odgovorio je: “Uprava zna što mislim o Ricardu, poštujem njihovu odluku i to ništa ne mijenja. Radit ću sa ekipom koju imam i zadovljstvo mi je voditi ih”.

Amantino Mancini: Ovo je tek početak
Amantino Mancini izjavio je da ovaj rezultat ne mijenja ništa te da su i dalje najmoćniji u Italiji.
“Bilo je teško igrati pred ovom publikom, Inter je odigrao dobru utakmicu i odlično prvo poluvrijeme” rekao je Brazilac. ” Držali smo dobro loptu, dominirali smo no to je nogomet ako malo padneš u koncentraciji primiš gol”. O golu svog suigrača Ibrahimovića rekao je da to redovito uvježbavaju na treningu. “Ovo je tek početak možemo napraviti odlične stvari”. O formaciji 4-3-3 Amantino je rekao kako je navikao igrati tako u Romi te da se sve više prilagođava Interu i da neće biti problema.

Javier Zanetti:
“Mogli smo pobijediti, ali uzeti tri boda Sampdoriji doma nije lako. Igrali smo dobro sat vremena a onda nas je Sampa stisnula. Ovo je tek prva utakmica pa neću uzimati ovaj bod sa puno dramatiziranja.” Kapetan je također komenitrao sapunicu oko Quaresme te razliku Mancinija i Mourinha. ” Sa Joseom igramo više napadački nego što je to bio slučaj kod Roberta Mancinija. Quaresma? To je na upravi, ako dođe odlično, ako ne mi smo odlična momčad i nastavit ćemo gdje i jesmo.” Iako je ovako neočekivani start malo poljuljao navijače Inter će imati “popravni” protiv Catanie slijedeći vikend na Meazzi.
5 thoughts on “Sampdoria-Inter: izjave Mourinha, Mancinija i Zanettija

  1. fanatico

    Ova izjava Morattija me šokirala. Cijelo ljeto pregovaramo i naš trener ima veliku želju za Quaresmom a onda dan prije kraja roka kad je sve skoro dogovoreno i cijena spuštena na pola, on izjavi da od toga nema ništa. Može to jako poremetiti atmosferu i hoću da se nadam kako će danas to biti demantirano dolaskom ovog igrača a to ostati kao jedan veliki gaf našeg predsjednika( nažalost, ne prvi).

Odgovori