full screen background image
Search
Wednesday 8 December 2021
  • :
  • :

Eto’o: Žrtvovao sam se za Mourinha, budem i za Beniteza

Kamerunski napadač Intera Samuel Eto’o igrao je u prošloj sezoni jednu od važnijih uloga u trostrukoj kruni momčadi (Liga prvaka, Serie A, Talijanski kup). Ipak, učinkom nije bio zadovoljan…

Postigao je pod vodstvom Josea Mourinha Eto’o šesnaest pogodaka od čega 12 prvenstvenih i dva u Ligi prvaka. Naviknut na više najavio je nadolazeću sezonu:

– Ne znam koliko sam golova postigao u prošloj sezoni. Ne postignem li ih 25 onda ih niti ne brojim. No, sjećam se najdražeg, onog “škaricama” protiv Livorna. Kroz karijeru sam zabijao na svakakve načine, glavom, uhom, rukom, leđima, ali nikada i preko glave.

– Prošlu sezonu nisam igrao na meni omiljenoj poziciji. Napravio sam tako žrtvu koju je Mourinho od mene tražio. Zatraži li me i Rafael Benitez isto, pomoći ću. Pomognem li njemu, a on to zaslužuje, pomažem na takav način i Interu.

Izvor: nogometni-magazin
2 thoughts on “Eto’o: Žrtvovao sam se za Mourinha, budem i za Beniteza

  1. Alvaro Recoba "20"

    ma prije svega ovjek velikog srca pa pogledajte samo razgovore sa sucima kako srdacno se izvinjava nakon faula koji on napravi i faul koji bude na njemu moli igraca da to vise neradi Covjek igra jednostavno svim srcem za Inter i svaka mu cast

Odgovori