full screen background image
Search
Tuesday 21 September 2021
  • :
  • :

Stanković: Totti je kao ljubomorno dijete

Kapetan Srbije se u Americi sprema za novu sezonu. Želi ponoviti uspjeh Barce iz prošle godine i osvojiti sve trofeje. Jedva čekao da prođe odmor, vjeruje da će Benitez nastaviti gde je stao Mourinho. Totti grize nokte jer je Inter osvojio sve…
Dejan Stanković se vratio u Inter, da nastavi tamo gdje je stao u svibnju. Mnogo toga je novog, prije svega trener, ali i frizura Marca Materazzija.

“Kada sam ga vidjeo, šokirao sam se. Ali, da sam se ja tako ošišao, novine bi pisale samo o tome, kada Materazzi to učini, to je normalno. U svakom slučaju, drago mi je da vidim svog ‘brata’, makar i sa ovakvom frizurom”, smije se Stanković.

Odmor je brzo prošao.

“Proletio, bolje rečeno, ali jedva sam čekao da krenem. Nova sezona, novi trener, nova iskušenja. Inter je sada u poziciji u kojoj je bila Barcelona prošle sezone, želimo sve trofeje”, dodaje Stanković.

“Sjećam se kad je Barca osvajala prvenstvo sveta za klubove, Julio Cezar i ja smo gledali na TV i pitali se da li ćemo mi nekad tako. Evo, sad imamo šansu. Zbog toga moramo naporno raditi. Odmah sam se razumio sa Benitezom, radi mnogo na taktici, ali i fizičkoj spremi”, otkriva kapetan Srbije.

Inter će, ako odu Balotelli i Maicon biti jači ili slabiji, mada će sigurno netko doći.

“Napuštali su i bolji igrači Inter, ali ekipa je ostala jaka. Imamo mi mnogo prvaka. Pa dovoljno je sjetiti se prošlog lleta, kada je otišao Ibra, pa smo osvojili sve”, podsjeća Deki.

Čuo je za Tottijeve izjave u kojima “princ Rima” kaže da su Romi oteta dva scudetta.

“Znam Franceska, i ovo sam shvatio kao šalu. Ponekad je kao dijete, krivo mu je jer smo sve osvojili i sada se želi osveti. Neka grize nokte, ali Inter nikome nije ukrao ništa, titule smo zaslužili na terenu”, poručio je Stanković u intervju za tiskano izdanje “Corriere dello Sport”

Izvor: Sportske.net
One thought on “Stanković: Totti je kao ljubomorno dijete

  1. Alvaro Recoba "20"

    MATERRRRRRR MUUUUU FAKAMMMMMMM U ONA ZVALJAVA I SMRDLJIVA USTA ZABARSKA IDIOTTT KOJEG ITALIJA ZA DUGO NECE RODITIII(totti)DEKIIII BRATE SAMO NAPRIJED VECERAS RAZBIJTE SELJAKE MAN..NEMOJTE PUNO AL NEK BUDE JEDNO 4 KOMADA..GRANDEEEEE INTERRRR OLEEEEEEEE!!!!!!

Odgovori