full screen background image

Juventus otima Romi Burdissa

Roma već neko vrijeme pokušava dovesti Nicolasa Burdissa iz Intera. Međutim, Juventus je na dobrom putu da “vučici” preotme Argentinca.
Kako saznaje “Gazzetta dello Sport”, Juventus je Interu ponudio čak 7,5 milijuna eura za odličnog defanzivca, što je oko 3 milijuna više od Romine posljednje ponude.

Burdisso je inače posljednju sezonu proveo na posudbi u Rimu pa se očekivalo da će “vučica” lako otkupiti njegov ugovor ali Roma nije uspijela ponuditi dovoljno novca Interu iako se sa Burdissom sve dogovorila.

Tu neodlučnost Rome je iskoristio Juventus i ponudio 7,5 milijuna eura Interu, što bi trebalo biti dovoljno da se transfer finalizira, pogotovo jer je Argentinac već izjavio da bi mu bila čast igrati za tim kao što je Juventus.

Izvor: Sportske.net
One thought on “Juventus otima Romi Burdissa

  1. limvo_likce

    on mi je jedan od najmrzih igraca koji su ikad igrali u klubu, nek ga utale juventusu nek ih oslabi!! a romi ga nebi dao ni za 10 miliona kad oni nama mogu srati za osrednje igrace (baptista januarski prelazni rok) i trazit ogromne pare ne treba ni njima popustat makar navedenom pokvarili karijeru!!!!

Odgovori