full screen background image

Moratti: Balotelli može ići

Predsjednik Intera Massimo Moratti potvrdio je da je klub spreman prodati jednu od svojih najvećih mladih nada, 19-godišnjeg Maria Balotellija.

“Balotelli je veliki talent, ali za nas je njegov odlazak praktički gotova stvar”, izjavio je predsjednik europskog prvaka Massimo Moratti za Sky Italia.

Za mladog napadača problematičnog ponašanja najviše je interesa pokazao bogati Manchester City, odnosno Roberto Mancini, bivši trener Intera. “Je li to poraz za Inter? Možda, ali to ćemo saznati tek kasnije. Za mene je Balotelli talent koji se tek mora pokazati”, dodao je Moratti.

Iako se u kontekstu eventualnog transfera spominju astronomski iznosi, Balotelli nije bio standardni član momčadi Josea Mourinha koja je pokorila Italiju i Europu. Na sličnom su tragu i predsjednikova razmišljanja. “Bez obzira na sav njegov talent, on nije bio nezamjenjiv u momčadi.”

Izvor: Sportnet
2 thoughts on “Moratti: Balotelli može ići

  1. dukag8

    Dobar je on igrac za svoje godine, ali je problematican za trojicu, zato ako su ponudili dobre pare neka ide! A ima ih tu jos koji trebaju ici, na primer Mancini, Muntari, Suazo, Obina, Rivas, Burdiso…, tako bi se jos dodatno napunio budzet i jos malo oslobodio za plate, a ako vec dovodi Maskerana, mozda treba jos jednog kreativca kvalitetnog i malo kvalitetno podmladiti odbranu, jer imamo Materacija, Kordobu koji svakako odigraju samo par utakmica u sezoni, recimo sa Mikom Ricardsom, on moze da igra i desnog i centralnog beka i po meni je to sasvim dovljno za ovu sezonu.

  2. nerazzurro-19

    Ni prvi ni zadnji koji je otišao. Uostalom, ima u Interu puno igrača kojima je čast u njemu igrati. On ima talent, ali ne i srce koje će tuči za crno-plavu boju kao neki drugi, koji nedostatak talenta nadoknađuju požrtvovnošću. Nek mu je sa srećom i nek se razvije u igrača kakav sigurno može biti, a to je vrhunski napadač. A nadam se da će s godinama popraviti i karakter. Forza Inter!

Odgovori