full screen background image

PROMJENA TERMINA: INTER-BOLOGNA 04.10.

Obavještavamo sve članove Inter cluba Rijeka da je došlo do promjene termina utakmice, pa tako i planiranog putovanja u Milano na utakmicu Inter- Bologna. UTAKMICA SE IGRA U SUBOTU 04.10. u 20.30h. Molimo sve članove da se najkasnije do kraja tjedna prijave svojim povjerenicima kako bi se mogle obaviti sve potrebne pripreme oko organizacije putovanja. Usput bi podigli iskaznice i poklone za sezonu 2008/09. Za detaljnije informacije se obratite svojim povjerenicima u regiji. Okvirna cijena aranžmana će biti 550-600kn(put+ulaznica).
Još jedna veoma važna informacija za sve članove kluba:
U što hitnijem roku(do tjedan dana) pošaljite svojim povjerenicima skeniranu putovnicu ili osobnu iskaznicu. To je neophodno prije svakog putovanja tako da bude arhivirano u klubu i onda to nije potrebno stalno raditi. Mole se članovi da ovaj put poštivaju zadane rokove.
Lijep pozdrav svima i FORZA INTER!
3 thoughts on “PROMJENA TERMINA: INTER-BOLOGNA 04.10.

  1. Ultras Marko

    pozdrav inter clubu rijeka i svim interistima od marka iz sibenika..veliki sam navijac intera jos od davne 1996 god..volija bi u organizaciji sa vama otici na kakvo putovanje najdrazeg kluba..(dosad sam bija na dvi tekme intera)..velik pozdrav

  2. fanatico

    nema problema,ultras marko samo se prijavi na vrijeme i prati rad našeg kluba na našoj stranici.Ako si ti Marko sa našeg foruma onda možeš vidjeti i naše rasprave i aktivno se uključiti a ako ne pozivam te da se reaš i na forum. Pozdrav tebi i Šibeniku. Forza Inter!

Odgovori