full screen background image

„Građani“ ponudili Interu 30 mil. eura za Balotellija

Engleski nogometni klub Manchester City ponudio je Interu 30 milijuna eura za napadača Maria Balotellia, prenijeli su danas talijanski mediji.

List Gazzetta dello Sport naveo je da su čelnici engleskog i talijanskog kluba razgovarali u prostorijama Intera u Milanu, nakon čega su, navodno, ručali sa Balotellijevim agentom Minom Raiolom.

Gazzetta je citirala izvor blizak Interu koji je rekao da su čelnici kluba primili predstavnike Manchester Cityja u klupskim prostorijama u Milanu i da dogovor još nije postignut”.

“Mirno i srdačno smo razmijenili mišljenja o transferu Maria Balotellija, a ponuda od 25 milijuna eura nije adekvatna. To ne znači da ne možemo ponovo razgovarati u budućnosti”, naveo je izvor talijanskog lista.

Kako je navela Gazzetta, City je ponudio Interu 25 milijuna eura i dodatnih pet milijuna u ovisnosti od Balotellijevih nastupa i broja golova u engleskom klubu.

Predsjednik europskog i talijanskog prvaka Intera Massimo Moratti je rekao sinoć da je klub primio mnogobrojne ponude za 19-godišnjeg napadača.

Izvor: Beta
4 thoughts on “„Građani“ ponudili Interu 30 mil. eura za Balotellija

  1. balotelli 45

   nebi ga prodavo ni za kake pare na svijetu,istina da ima svojih mušica istina da Nas je sve povrijedio kad je bacio sveti dres,al je isto tako istina da je on najveći talenat ne samo u Italiji nego cjeloj europi, to je prava zvijer od igrača, samo mu treba dat pravu priliku da pokaže šta zna i umije, naposljetku tek mu je 19 godina, a i cijena koju su ponudili arapi je smiješna imaju para ko šuge a za ovakog igrača nude 25 miliona,a i raiola je reko da on vrijedi 70, pa ako ponude toliko nek ide i nek mu je sretno forza Inter

   1. danijel1908

    istina..u danasnjem nogometu klasa igraca vrijedi puno vise od 25 milijuna..ne bi ga nikako prodavao da se ne bi opekli za godinu dvije dana kad eksplodira i postane nezaustavljiv za protivnicke golove,njemu treba samo osobni psihijatar i par šamara od zanettija

Odgovori