full screen background image

Zanetti: Ne idem u mirovinu bez još dva Scudetta

Legendarni kapetan milanskog Intera Javier Zanetti izjavio je kako nema namjeru objesiti kopačke o klin unatoč činjenici da će u kolovozu napuniti 37 godina…

Stigao je sjajni argentinski nogometaš u redove “nerazzurra” 1996. godine i od tada brani boje kluba, a kaže kako mu motiva za nastavak karijere ne nedostaje.

– Inter je osvojio 18 “scudetta” i dva nam još fale da zaokružimo brojku. Gladan sam uspjeha, jako sam gladan i ne želim otići dok to ne ostvarimo. To vrijedi i za ostatak momčadi i imamo puno motiva u nadolazećoj sezoni – rekao je Zanetti, koji je prošle sezone pod Joseom Mourinhom osvojio trostruku krunu (Seriju A, Talijanski kup i Ligu prvaka).

– Mourinho nas je učinio jakima. Sada znamo za što smo sve spremni. Mourinho je otišao, ali nam je ostavio kulturu napornog rada. Znam da bez maksimalnog napora ne možeš postići ništa i Inter je sada prava ratna mašina.

O novom treneru Rafi Benitezu Zanetti ima samo lijepe riječi:

– On je trener koji nam može donijeti iskustvo i novi entuzijazam. On je trener koji je sposoban pobjeđivati i voditi veliki klub i trener koji ima karizmu.

Izvor: nogometni-magazin
5 thoughts on “Zanetti: Ne idem u mirovinu bez još dva Scudetta

  1. Adriano 4ever

    IL KAPETANOOOO SAMO MOZE OVAKVE RIJECI I RECI JER IGRA STVARNO 14GOD SRCEM SVIM ZA NASSSSS I N T E R I U SVEMU GA ZELIM PODRZATI ZA OVO STO JE IZJAVIO!!!!!!!!!!!!NAPRIJEDDDDDDD SAMO NAPRIJEDDDDDDDD J A V I E R Z A N E T I

Odgovori