full screen background image

Moratti suspendiran na tri mjeseca

Predsjednik Intera, Massimo Moratti zaradio zabranu obavljanja dužnosti u periodu od tri mjeseca zbog pregovora sa suspendiranim predsjednikom Genoe, Enriceom Prezziosijem.
Nogometna Federacija Italije je saopćila da je Moratti kažnjen zato što je pregovarao sa Prezziosijem oko dovođenja Diega Milita i Thiaga Motte, i pored toga što Prezziosi nije smio predstavljati klub.

Prezziosi je dobio novih šest mjeseci kazne, što njega neće previše pogoditi jer se on konstantno nalazi pod suspenzijom od kada je dobio pet godina zabrane vođenja kluba dok je bio na čelu Comoa. Ni dodatne kazne ga nisu spriječile da vodi Genou, pa se očekuje da će nešto slično uraditi i Massimo Moratti, koji će dio dužnosti prebaciti na svoje pomoćnike.

Moratti će naravno nastaviti donositi sve bitne odluke o funkcioniranju kluba, pa je kazna koju je dobio u najmanju ruku apsurdna.

Izvor: Sportske.net
4 thoughts on “Moratti suspendiran na tri mjeseca

  1. danijel1908

    najavljivali su da ce nam uzeti bodove a dobili smo ocekivanu kaznu.prosli smo jako dobro na nasu srecu a zalost a na zalost đubrentusa,milana i slicnih gadova koji nam pokusavaju zagorcati zivot laznim optuzbama vec godinama.predsjednik je KRALJ…ZIVIO KRALJ….FORZA INTER…E sjetio se upravo,nitko vec par dana ne pise o bastosu i agueru heheheh(bas ste me uveseljavali )

  2. Adriano 4ever

    Ma ucinili mu ljudi uslugu poslali ga na GODISNJI ODMOR nije mu ni lahko hehehehe,pokupio covjek sve sto se moglo pokupiti i fol kaznu mu dali ma jooookkkkkkkk!!!!GODISNJI ODMOR ZA T A T U M O R A TT I J A:-) 🙂

Odgovori