full screen background image

Milito u Interu do 2014. godine

Diego Milito i Massimo Moratti su se dogovorili. Argentinski napadač u Interu će ostati do 2014. godine uz bitno poboljšane uvjete, objavio je novinarima nogometašev menadžer.

Dosadašnji ugovor, koji je pod skromnim uvjetima Milito potpisao do 2013. godine došavši prošlog ljeta iz Genoe, produžen je za godinu dana (do 2014.) uz povišicu kao nagradu za ponajboljega prošlosezonskog igrača novoga talijanskog i europskog prvaka.

Milito će od sljedeće sezone igrati za godišnju plaću od pet milijuna eura. “Sve je dogovoreno. U četvrtak će novi ugovor biti pripremljen. Pokupit ću ga potom i otputovati k Diegu u Buenos Airesu. Službeno će postati važeći sljedećeg tjedna kada ga potpiše i kada ga potom dostavim u ured Talijanske nogometne lige”, izjavio je Militov menadžer Fernando Hidalgo.

Izvor: Totalsport
9 thoughts on “Milito u Interu do 2014. godine

  1. Adriano 4ever

    Samo da dovedu Bastosa i Aguera:-) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 HEHEH salim se sad malo raja,,,a ovo je Tata u Interu,,treba mu spomenik dignuti na sred Giusheppe Meazza stadiona kao Batistuti u Fiorentini,al Militu zlatnim slovima upisati ime i prezime..Il Principe the best of the besttttt!!!!!!!!

Odgovori