full screen background image

Maiconov menadžer ljut na Inter

Menadžer Brazilca ogorčen jer klub nema vremena za njegovog klijenta. Direktor Marko Branca kaže da je cijena 35 milijuna eura…
Maicon još nije definirao svoj stav, jedan dan se pojavljuju informacije kako se želi pridružiti Mourinhu, drugi put da hoće ostati.

Njegov menadžer kaže da Inter ne poštuje svog igrača.

“Mogu shvatiti da su imali gužvu oko trenera, novih igrača, ali da nemaju 5 minuta za jednog od najzaslužnijih za triplu krunu, stvarno mi nije jasno. Prvo tvrde da ga ne žele prodati, pa onda istaknu cijenu. Sramota kako se ponašaju, kao nitko nema vremena, a imaju deset direktora”, bijesan je Antonio Caliendo.

U Interu se ne uzbuđuju.

“Nitko nije poslao ponudu, mi nismo sigurni da Maicon želi napustiti Inter. Ako hoće cijena je 35 milijuna, što je naša želja da mu izađemo u susret, pošto za slabije igrače klubovi plaćaju više”, kaže transfer guru Marko Branca.

On neće keš i igrače.

“Nije mi jasno koga bi mi to mogli dovesti iz Reala. Naši igrači su bolji. Priča se o Higuainu, on je odličan, ali je Milito bolji”, ocjenjuje Branca koji se nasmijao na navodnu ponudu Madriđana da u Italiju pošalju Fernanda Gaga kao deo “dila”.

Izvor: Sportske.net
5 thoughts on “Maiconov menadžer ljut na Inter

  1. hile

    interovi igraci su najbolji,glavna dva krivca za ispadanje argentine su onaj panj higuain i trolcina burdiso,na njihovim mjestima su trebali igrati milito i samuel a da nespominjem il capitana i cambiasa,e moje maradonce glupo ma crkni…

  2. Adriano 4ever

    Nek nam posalju Ramosa i Gutija i jos et nekih 5 miliona a mi cemo njima Maicona i kartu placamo do Madrida et to je posteno ja mislim 🙂 🙂 PRCIM IM MATER ONU BOGATASKU SAMO ZNAJU KUPITI A NEZNAJU ni sutnut loptu na gol ako do duse gol nije prazan i uz to da nema niko u odbrani,mater im jebem svima redom u Madriduuuuuuuu

  3. forzainter

    Nadam se da onaj slepac nece vise voditi Argentinu!!! Postujem to sto je postigao kao igrac, ali kao trener veze nema!!! Od pocetka nisam moga da verujem u tu selekciju bez Zanetija i Kambijasa! Ne igra mu Samuel, jedan od najboljih defanzivaca, a igra kilavi Burdiso, onda onaj desni bek veze nema!!! Pa bolje da mu je opet Gutjerez igrao, a i on nema veze na beku!!! Sramota kako su im Nemci odrzali cas fudbala!!! A tek da mu ne igra Milito, to ne treba ni da se komentarise…Maradona ODLAZI !!!

Odgovori